Flere av de norske forlagene sender bøker til bokbloggere, noe jeg også nyter godt av. Ikke lenge etter at jeg startet Bjørnebok kontaktet jeg de fleste forlagene for å høre om det var mulig å få tilsendt bøker. Til min gledelige overraskelse fikk jeg mange positive svar, og jeg har fått et godt samarbeid med flere av dem.
Flere bøker får jeg før de kommer i salg i bokhandlene/bokklubbene. Dette gjør at bloggen min blir langt mer aktuell. Jeg synes også det er riktig å opplyse at jeg har fått innbydelse til, og deltatt på bokkvelder arrangert av forlagene.

Derfor er det viktig for meg å presisere følgende:

  • Jeg får ikke betalt for å skrive om bøkene
  • Forlagene har aldri prøvd å påvirke meg til å skrive positivt om en spesiell bok
  • Jeg skriver det jeg mener om bøkene – om jeg har kjøpt de selv, lånt de på biblioteket, lånt de av venner eller fått de tilsendt fra forlagene
  • Jeg oppgir alltid hvilke bøker jeg har mottatt fra forlag

Forøvrig – den reklamen dere ser på bloggen min har jeg ingen styring på. Den er det bloggleverandøren som leverer. Jeg mailet leverandøren for å høre om det var mulig å ha en blogg uten reklame – noen leverandører tillater det mot betaling – men min leverandør har ikke den løsningen foreløpig. Men jeg håper det kommer…

 

 

Annonse: