For ikke så lenge siden hadde jeg dette innlegget her på bloggen, der jeg skrev hva jeg mente om filmatiseringen av bøkene til Jussi Adler-Olsen. Jeg var som dere skjønner ikke så veldig godt fornøyd.
Nå skal «Flaskepost fra P» filmes i følge Dagbladet. Denne gang med norsk regissør – Hans Petter Moland.
Under finner dere liste over hans filmer. Så håper jeg inderlig at han får mer fram av humoren i bøkene enn de to første filmene har klart. Og vi må få se mer av Rose – at hun ikke er med i de to første filmene, annet enn et lite klipp, gjør at mye av dynamikken som skapes mellom personene i bøkene forsvinner.
Lykke til med filmatiseringen, Moland. Vi er mange som liker bøkene og som venter på en ny film! Og en som forhåpentlig er bedre enn de to første.

Krim_argang_1

Filmografi Hans Petter Moland:

 

 

 

Annonser